Transportbilsdäck - Prisjämförelsetjänst för Transportbilsdäck

De bästa priserna på dina däck
De bästa priserna på dina däck
Bredd
Profil
Diameter
Last
Hastighet
Märke
1 Hitta dina däck
2 Jämför priser
3 Besök butik

Använd Jämför-däck för att hitta de bästa erbjudandena för skåpbilsdäck i Sverige

Oavsett om du använder en skåpbil som yrkesman eller har som semesterfordon, så behöver du däck som klarar slitage och tunga laster. Priserna på skåpbilsdäck kan variera ganska mycket beroende på deras funktion och märken. Jämför-däck erbjuder därför en uppdaterad prisjämförelse för skåpbilsdäck online så att du alltid kan hitta det som passar dig bäst!

Varför ska jag jämföra däckpriser för skåpbilar på Jämför-däck?

Att jämföra de förändrade priserna på de många nätbutikerna för att hitta dina nya skåpbilsdäck tar en evighet. Genom att använda vår däckprisjämförelsesida Jämför-däck kommer du att lösa problemet på någon minut!

Vi ser till att du sparar tid och pengar genom att visa priser för skåpbilar i Sverige på en enda plattform. Våra återförsäljares erbjudanden uppdateras varje timme. Använd därför vår tjänst för att jämföra priser och få dina nya skåpbilsdäck på nolltid, oavsett vad din budget är!

Renault Kangoo

Hur kan jag hitta budgetdäck för skåpbil?

Ange måtten på dina skåpbilsdäck – bredd, profil och diameter – tillsammans med last- och hastighetsbetyg i vårt jämförelsesverktyg och klicka på ”Sök”. Däckpriserna som du får på resultatsidan visas i stigande ordning, med början från det lägsta (inkl. moms).

Du kanske märker att priserna för skåpbilsdäck är cirka 30 procent högre än för passagerardäck. Du kan därför frestas att köpa budgetdäck, men för att få bättre prestanda på din skåpbil rekommenderar vi dig att leta efter det mest prisvärda alternativet snarare än de billigaste däcken.

Hur jämför jag skåpbilsdäck på Jämför-däck?

När du har fått prislistan för skåpbilsdäck, använder du våra filter för att förfina din sökning. Du kan antingen sortera efter märke, återförsäljare eller säsong eller till och med ange ett prisintervall! När du hittat den bästa matchningen klickar du på ”Besök butik” så skickas du vidare till vår partners onlinebutik där du kan köpa dina nya skåpbilsdäck.
Jamfor-dack

Vilka däck för min skåpbil?

När du väljer skåpbilsdäck online är din budget säkert viktig, men du bör också veta mer om skåpbilsdäckens olika funktioner för att fatta ett välgrundat beslut. Vi kommer därför att guida dig genom ditt val för att hjälpa dig att köpa nya skåpbilsdäck med säkerhet!

Kan jag sätta bildäck på min skåpbil?

Peugeot Boxer

Det beror på om du kör din skåpbil för professionellt eller personligt bruk. Om du kör en passagerarbil för att åka på semester med hela familjen och inte har mycket last kan du faktiskt montera bildäck. Om du kör en transportbil rekommenderar vi dock att du monterar kommersiella däck märkta med bokstaven C. De har en förstärkt struktur och tjocka däcksidor för att klara hög belastning och körning på olika ytor. De kan klassificeras som ”Förstärkta” och ”XL”-däck (”Extra load”). Så, oavsett om det är i städer eller på landsbygden, kommer fraktresor inte längre vara desamma med bra kommersiella skåpbilsdäck!

Måste jag montera vinterdäck på min skåpbil?

När temperaturen sjunker rekommenderar vi att du installerar vinterdäck på din skåpbil, speciellt om du kör tung last! Du känner igen dem med M+S-markeringen eller “3PMSF”-symbolen. Deras gummi och ihåliga slitbanemönster är utformade för att ge dig mer grepp och ytterligare säkerhet på snöiga och isiga underlag.

Behöver husbilar specialdäck?

Dessa skåpbilsliknande fordon behöver också ordentliga däck för att stödja ditt rullande hems belastning över långa sträckor. Det är därför du bör leta efter husbilsdäck speciellt gjorda för att möta dessa begränsningar. Tveka inte att välja en av följande campingdäckmodeller: Michelin Agilis Camping, Goodyear Endurance, Hankook Vantra eller Continental Vancontact Camper. De är alla lämpliga för både sommar- och vinterbruk.

Vilka är de bästa skåpbilsdäcken i Sverige?

När du köper dina skåpbilsdäck på Jämför-däck kan du alltid lita på premiummärken som Continental, Pirelli, Goodyear och Michelin. Du kan också köpa dina skåpbilsdäck från mellanliggande märken som Apollo och Nokian. Enligt de senaste testerna är Goodyear Efficient Grip Cargo och Continental ContiVanContact de bästa däcken för skåpbilar. Om du letar efter de bästa vinterdäcken för skåpbilar, kan du välja specifika modeller som Michelin Agilis Alpin eller Continental Vanco Winter 2. Du hittar dessa märken bland många andra på vår webbplats för prisjämförelse för skåpbilsdäck!

Michelin  Continental  Bridgestone  Goodyear 

Var kan jag få mina skåpbilsdäck monterade nära mig?

Du köpte dina nya skåpbilsdäck online, men var får du dem monterade? Inga problem, våra däckhandlare visar alltid listor över monteringscenter nära dig tillsammans med kostnaderna. Så oavsett om du bor i Stockholm eller Göteborg, kommer du säkert hitta rätt monteringscenter för dina skåpbilsdäck. Se dock alltid till att det valda garaget passar det däck du valde.

Nu är det upp till dig att jämföra priserna och köpa dina nya skåpbilsdäck via Jämför-däck! Har du en fråga eller vill lämna en kommentar till prisjämförelsen för skåpbilsdäck? Skicka oss gärna ett meddelande. Hoppas vi ses snart!