Jordbruksdäck - Prisjämförelsetjänst för Jordbruksdäck

De bästa priserna på dina däck
De bästa priserna på dina däck
Bredd
Profil
Diameter
Last
Hastighet
Märke
1 Hitta dina däck
2 Jämför priser
3 Besök butik

Jämför priser på Jämför-däck för att få de bästa erbjudandena för traktordäck

Behöver du ploga åkrar, transportera grödor eller arbetar du inom skogsbruket med din traktor? För hög produktivitet och komfort krävs slitstarka däck anpassade till olika sorters ytor. Vi är dock medvetna om att priserna på högkvalitativa traktordäck kan avskräcka, därför finns Jämför-däck! Vi gör det lättare för dig att jämföra priser så du kan köpa traktordäck utan att ditt företag går omkull av kostnaden.

Varför ska jag jämföra traktordäck på Jämför-däck?

Om du är trött på att leta efter de perfekta traktordäcken i alla olika onlinebutiker utan att veta om de ger mest valuta för pengarna eller om priserna kommer att förändras i en blinkning, har du kommit till rätt ställe! Jämför-däck sparar dig dyrbar tid och pengar genom att tillhandahålla uppdaterade prislistor för traktordäck så att du inte missar de bästa erbjudandena i Sverige.

Du hittar ett stort utbud av tillverkare och pålitliga återförsäljare som Tirendo och Dackonline. Oavsett vad din budget är hittar du alltid rätt däck på vår prisjämförelsesida!

Hur hittar jag erbjudanden för traktordäck?

Ange bredd, profil och diameter tillsammans med last- och hastighetsbetyg för dina traktordäck i vår sökmotor. Klicka sedan på ”Sök” för att ladda däcksprislistan.

Du hittar storlekarna på dina nuvarande traktordäck eller i dina fordonspapper. Tänk på att äldre däck ibland är markerade i tum. Men du behöver inte oroa dig, vissa däckhandlare har en lista över likvärdiga storlekar på sin webbplats så du inte tar fel. Om du är osäker kan du be ett proffs om råd.

Hur jämför jag traktordäckpriserna på Jämför-däck?

Prislistan visar alltid däcken från billigast till dyrast, inklusive moms. För att förfina din sökning kan du välja de märken och återförsäljare som du vill jämföra i den vänstra kolumnen. Du kan också ställa in ett prisintervall för att endast se de traktordäck som passar din budget. När du hittat det bästa traktordäcket klickar du på ”Besök butik” för att gå till däckhandlarens webbplats. Där kommer du kunna köpa dina nya traktordäck.
Jamfor-dack

Är budgetdäck för traktor värda att köpa?

Traktordäck kan verkligen vara dyra. Det är därför förståeligt att vissa föredrar att köpa de billigaste. Men även om budgettraktordäck kommer kosta dig mindre vid inköpstillfället kommer de inte nödvändigtvis att vara kostnadseffektiva på lång sikt, på grund av de stora driftskostnaderna.

Michelin  Continental  Bridgestone  Goodyear 

Först kommer du märka att de slits ut snabbare på grund av oförstärkta däcksidor eller ett alltför styvt hölje, vilket ger risk för fel och mer frekventa byten. Dessutom kan billiga traktordäck glida och lättare skada marken på grund av deras otillräckliga kontaktyta – ett problem när jordarna är bördiga marker. Din bekvämlighet kan också påverkas eftersom budgetdäck har lägre kapacitet för att minska vibrationer och rulljud än kvalitetsdäck. Sammantaget kan dessa nackdelar bidra till att öka din bränsleförbrukning och minska din produktivitet. Så om du vill ha bra däck till din traktor, tänk långsiktigt och bra valuta för pengarna, du kommer inte ångra dig!

Vilka traktordäck ska jag välja?

Att välja rätt traktordäck online är inte bara en budgetfråga. Det beror också på vilken typ av arbete du utför och vilken mark du stöter på när du överväger praktiska kriterier som grepp, glid, vibrationer och handhavande. Det finns många jordbruksaktiviteter, och därmed finns det ett brett utbud av tvärgående och radiella däck.

Vilka är de olika typerna av traktordäck i Sverige?

Lantbruksdäck

q

Jordbruk kan vara tufft för däck, men oroa dig inte; lantbruksdäckens mjuka gummi och aggressiva slitbanemönster ger dig bra grepp när du arbetar på åkrarna. De har en lågtryckskapacitet som ger en bredare kontaktyta och begränsar därmed markkompressionen, ett viktigt kriterium för att bevara kvaliteten på dina fält. Dessa jordbruksdäck klarar också vikten och bogsering av tunga verktyg. Vissa serier som IF-däck (Improved Flexion) har ett speciellt hölje som är utformat för att kunna ta 20 procent större belastning. Oavsett om du ska skörda eller spruta dina åkrar, kommer lantbruksdäcken att anpassa sig till alla väderförhållanden och de finns till både breda och smala hjul.


Multifunktionsdäck

Multifunktionsdäck är mångsidiga och utformade för bogsering av tunga verktyg eller lastade släpvagnar mellan gården och åkrarna. Därför ger dessa däck också bra grepp och körbarhet både på vägen och på fälten. Fler och fler multifunktionella däck har VF-tekniken (Very Improved Flexion), gjord för att ta upp till 40 procent mer vikt och förhindra att du byter tryck från en marktyp eller hastighetsnivå till en annan. Därmed ökar du produktiviteten samtidigt som du sparar tid och bränsle. Kom dock ihåg att ändra trycket beroende på den last du kör.

Skogsbrukdäck

Skogsbruksdäck är robusta för att möta svår och trång terräng (grenar, sten etc.). Deras gummi och ofta förstärkta stålhölje gör däcksidorna mycket motståndskraftiga mot punktering. Skogsbruksdäck pressar inte ihop marken så naturen kan ta över när arbetet är klart. Dessa traktordäck är tillverkade med lågtrycksfunktioner och har ofta självrengörande profiler. Det finns inget bättre än skogsdäck för att börja arbetsdagen på rätt sätt!Traktorredskap och släpdäck

Släpvagnsdäck har en robust struktur som är utformad för att bära de olika belastningar som din släpvagn kan utsättas för. Dessa lågtrycksdäck gör att hela jordbruksmaskinen respekterar marken. Oavsett om du har en vanlig släpvagn eller en tippbar, hittar du alltid däck med lämpliga dimensioner på Jämför-däck. Observera att den här listan över traktordäcktyper inte är uttömmande. På återförsäljarnas webbplatser finns också många traktordäck som passar andra aktiviteter som vinodling, trädodling och djurhållning.

Vilka är de bästa traktordäckmärkena i Sverige?

Flera däcktillverkare specialiserade på traktordäck är nu ganska kända på marknaden. Bland dem finns till exempel Trelleborg, BKT och Cultor. Tveka inte heller att köpa dina däck från stora märken som Michelin, Continental och Bridgestone, som alltid ligger i teknisk framkant. Oavsett vilka lantbruksmaskiner du arbetar med – en skördare, schaktare eller spridare – så hittar du passande däck bland dessa märken och många andra på Jämför-däck!

Kleber  BKT  Nokian 

Hur kan jag få mina traktordäck monterade nära mig?

När du väl har köpt dina nya traktordäck till ett överkomligt pris, återstår en fråga: hur kan jag få dessa stora däck monterade? Oavsett om du är i Skåne eller Lappland, tillhandahåller våra partneråterförsäljare listor över närliggande monteringscenter så att du kan fråga om de kan montera dina nya jordbruksdäck. Genom att kontakta dem kan du också boka ett möte och be om en offert. De erbjuder i allmänhet två alternativ: få dina däck monterade i garaget eller skicka mekanikern hem till dig, så du slipper en besvärlig resa.

Nu har du koll på att valet av traktordäck är avgörande för att bevara dina jordar. Använd Jämför-däck för att hitta kvalitetsdäck till lägsta pris! Om du har några frågor eller kommentarer om traktordäckjämförelsen kan du antingen ta en titt på vår guide eller kontakta oss direkt. Kundnöjdhet är vår prioritet!